A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

Koken.be - Lekker eenvoudig
Asperges a la UC
Kraakvers gestoken asperges met een zoete en zoute buur

Ingrediƫnten
Voor 4 personen

1,5 kg asperges
peterselie
bieslook
6 eieren
150 g boter
300 g eierpasta (spaghetti)
honing
10 cl room
150 g pata negra
fleur de sel
peper
citroen
30-60 minuten

Recept

Schil de aspergen.
Stoomoven 100graden 20minuten.
Kook 3 eieren 10minuten, laat koelen in koud water en pel en snijd in heel fijne blokjes, meng met fijngesneden peterselie en wat fleur de sel.
kook de pasta gaar en meng deze met de honing en de fijngesniperde bieslook.
Maak een mouseline saus, 3eierdooiers met 3gevulde dopjes water en een dopje met witte wijn, dan peper en zout, een klein beetje cayene peper en wat citroensap.
Dit in een kom aux bain marie opkloppen tot het schuimt, hier de gesmolten boter aan toevoegen terwijl men klopt, als de saus gebonden is en redelijk dik de room toevoegen.
Leg de aspergen op het bord met ernaast de pasta met honing en bieslook, de pata negra aan de andere kant van de aspergen, overgiet de aspergen met de saus en sprenkel de hardgekookte eieren met peterselie over de saus.
toegevoegd door Geert de roeck